Giresun
Piraziz Öz Kukul 10.03.2013 Bahardan kalma bir Pazar günü. Mekandan içeri girdiğimizde sıcak ve samimi bir karşılama içinde buluyoruz kendimizi.Güzel bir deniz manzarası karşısında sohbetimizi yapıyor, mekanın gazetelerine göz gezdiriyoruz.Ayrıca pide öncesi getirilen sunumlardan yemeyi ihmal etmiyoruz.
Kıymalı,
Peynirli ve Sucuklu-Kıymalı-Kaşarlı Giresun pide çeşitlerinin tadına bakıyoruz.
Kıymalı
pidelerimizin kıyması leziz ve hamuru gayet güzel pişkindi biz beğendik.
Yuvarlak
penirli pidemizin Peynirin tadı hoştu, ancak yumurtası istediğimiz kıvamdan
biraz fazla pişmişti, kayısı kıvamında olsa çok daha lezzetli olurdu.
Sucuklu-Kıymalı-Kaşarlı
pide ise Sucuk ve Kıyma oranı iyi ayarlanmış, üzerine rendelenmiş kaşar ise
lezzeti artmıştı.
Biz
pidelerimizi kestirmeden yemeği tercih ediyoruz, sebebi ise kesildiğinde hem
istediğiniz oranda yağlamayı yapamıyorsunuz hemde çabuk soğumasına neden oluyor
yinede tercih sizlerin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder