Sayfalar

10 Mart 2013 Pazar

Giresun Lezzetleri (Piraziz Öz Kukul)


Giresun Piraziz Öz Kukul 10.03.2013 Bahardan kalma bir Pazar günü. Mekandan içeri girdiğimizde sıcak ve samimi bir karşılama içinde buluyoruz kendimizi.Güzel bir deniz manzarası karşısında sohbetimizi yapıyor, mekanın gazetelerine göz gezdiriyoruz.Ayrıca pide öncesi getirilen sunumlardan yemeyi ihmal etmiyoruz.

Kıymalı, Peynirli ve Sucuklu-Kıymalı-Kaşarlı Giresun pide çeşitlerinin tadına bakıyoruz.

Kıymalı pidelerimizin kıyması leziz ve hamuru gayet güzel pişkindi biz beğendik.

Yuvarlak penirli pidemizin Peynirin tadı hoştu, ancak yumurtası istediğimiz kıvamdan biraz fazla pişmişti, kayısı kıvamında olsa çok daha lezzetli olurdu.

Sucuklu-Kıymalı-Kaşarlı pide ise Sucuk ve Kıyma oranı iyi ayarlanmış, üzerine rendelenmiş kaşar ise lezzeti artmıştı.

Biz pidelerimizi kestirmeden yemeği tercih ediyoruz, sebebi ise kesildiğinde hem istediğiniz oranda yağlamayı yapamıyorsunuz hemde çabuk soğumasına neden oluyor yinede tercih sizlerin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder